MB Auto Startset Duality
MB Auto Startset Duality
MB Auto Startset Duality
MB Auto Startset Duality
MB Auto Startset Duality
MB Auto Startset Duality

MB Auto Startset Duality

Navulbaar met geur naar keuze
Op voorraad, verzendklaar
€ 16,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Maison Berger Autoparfum Startset Duality

 

 

Het design van deze autodiffuser Duality angelique Noire heeft net als de andere items van de collectie mooie plooien en weet het parfum op subtiele wijze te verspreiden. Het object wordt omhuld door een siliconenstrook waarop de naam Maison Berger Paris is gegraveerd. Glad en ruw,glanzend en duister. Dit metalen item verspreidt het bloemige bedwelmende parfum angelique Noire door uw auto.

Bloemig en Oosters, een bedwelmende en erotische bloem. Deze zeldzame, nobele en geraffineerde interpretatie doet de Engelwortel alle eer aan. Hierin komen alle facettenvan deze bloem tot hun recht en met name de fragiliteit, alvorens over te gaan in de zinnelijke en omhullende zoetigheid van vanille, op een bed van sandelhout en amberachtig hout.

 

Een zeer praktische, in alle richtingen draaiende metalen klem om het op de luchtroosters te kunnen vastklikken. Een hart van keramiek voor een gelijkmatige en subtiele verspreiding, de belofte van een langdurig geurende atmosfeer, dankzij de navulling. De adviezen van de Meester-Parfumeur Voor dit model auto diffusor Bestsellers heeft Maison Berger Paris een compleet assortiment keramische navullingen ontwikkeld. Of u nu van fleurige of frisse parfums houdt, van oosterse of gourmand geuren of van zuivere lucht, u vindt altijd wat u zoekt tussen de acht beschikbare geuren. De verspreidingstijd van een keramische navulling is ca. 4 weken. De diffusor moet op het luchtrooster van uw auto vastgeklikt worden. Voor een nog intensere geur hoeft u alleen maar uw airco aan te zetten.

 

In de doos:

• 1x Maison Berger auto parfumverspreider metaal met magneetsluiting

• 1x Pastille vulling goed voor 4 tot 6 weken heerlijke geur

• Navullingen in diverse geuren zijn los verkrijgbaar

324688-0

3127290069054

8 Items
Product toegevoegd aan vergelijking