Global G30 Zweeds fileermes 30cm flexibel

Global G30 Zweeds fileermes 30cm flexibel

GLOBAL
flexibel
Levertijd 2-7 werkdagen
€ 139,50
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen 100% Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Global G30 Zweeds Fileermes 21 cm

 

G30 Zweeds Fileermes 21cm

Smal flexibel lemmet

Cromova-staal

Hardheid 56-58 Rockwell

Made in Japan

 

Sinds 1985 maakt Yoshikin de Japanse Global (koks)messen uit hoogwaardig Cromova staal. Dit staal is sterk, roestvrij en hard. Prachtige vormgeving met de typische antislip kuiltjes handgreep. Het koksmes werd meerdere malen geprezen als "Beste mes".

 

G30 Zweeds Fileermes 21 cm

Flexibel en smal mes speciaal voor fileren. Meestal van vis. Het lemmet is flexibel zodat het lemmet contact kan houden met de graat om de filet van de vis los te snijden. Fileermessen hebben een zeer smal lemmet om de weerstand te verminderen en kleine correcties makkelijk te maken.

 

Tip 1! Schoonmaken. Wij adviseren koksmessen met de hand af te wassen met een mild afwasmiddel. Grondig afspoelen en droog opbergen. Doe je goede koksmessen nooit in de afwasmachine. De messen zullen er bot van worden en in het ergste geval het staal van het mes aantasten.

 

Tip 2! Opbergen. Vanzelfsprekend moet je scherpe keukenmessen veilig opbergen en buiten bereik van kleine kinderen houden. Maar het opbergen is ook belangrijk voor de messen zelf. Een mes dat los in de keukenlade ligt zal snel bot worden door beweging en kan de lade en de inhoud beschadigen. Daarnaast is het ook gevaarlijk. Wij adviseren daarom gebruik te maken van een passend messenblok, lade-inzet, messenmagneet. Of een messenfoudraal als je de messen regelmatig meeneemt.

 

Technische gegevens:

• Materiaal: cromova staal

• Lengte: 21 cm

• Made in Japan

7946-0
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking