Thomas Loft Etagere Rond 3-laags

Thomas Loft Etagere Rond 3-laags

THOMAS

Thomas-Rosenthal Porselein

Levertijd 1-3 weken
€ 109,00
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Thomas Loft Etagere Rond 3-laags

 

Hoge kwaliteit Thomas-Rosenthal Porselein

Strak design

Sterk vaatwasbestendig porselein

Made in Germany

 

Prachtig gelijnde etagere in de bekende hoge Thomas kwaliteit. Made in Germany. Borden zonder brede rand en met vlakke spiegel zodat er veel lekkere hapjes op de etagere gepresenteerd kunnen worden. Wit porselein met mat geborsteld roestvrij edelstaal.

 

Wordt vlak geleverd (zelf monteren.)

 

Afmetingen van de borden:

Ø 12, 19, 21 cm

 

 

Thomas Loft servies is strak, elegant, tijdloos en bijzonder in al zijn eenvoud. Met een fijne gegroefde structuur (dunne witte evenwijdige streepjes). Borden zonder brede rand en met vlakke spiegel, zo is er meer plaats op het bord. Vanwege het strakke design past dit servies perfect op tafel in ieder huishouden en is naar wens uitbreidbaar.

 

Thomas servies mag gewoon in de magnetron en is afwasmachinebestendig.

 

Over Thomas servies:

De decors en kleuren van Thomas servies worden op 1000°C in het porselein gebakken. Hierdoor wordt het glazuur zacht en zakt het decor er als het ware in. De kleur en helderheid blijven zo behouden. Het is kras- en slijtvast. Gouddecors zijn daarintegen niet krasbestendig vanwege hun materiaaleigenschappen. Dit decor is uitvoerig getest door het Rosenthal Instituut voor materiaal technologie (IWT). Het is geschikt voor de afwasmachine en kan veilig worden gebruikt in de magnetron.

 

90330-0

1000000027938

Product toegevoegd aan vergelijking