Jacob Jensen Barometer Type 1
Jacob Jensen Barometer Type 1
  • -€ 33,16
Jacob Jensen Barometer Type 1
Jacob Jensen Barometer Type 1

Jacob Jensen Barometer Type 1

JACOB JENSEN
Deel van modulair weerstation
Op voorraad, verzendklaar
€ 66,34 € 99,50 -€ 33,16
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Jacob Jensen Barometer Type 1

 

De jacob Jensen barometer maakt deel uit van de Red Dot Award winnende I collectie van Jacob Jensen. De collectie verdiende de prijs door het samenspel van pure lijnen, de simpele vormen, de goede afleesbaarheid, en de praktische toepassing.

 

De barometer laat de barometrische druk in naar keuze milibar, hectopascal of inch kwik zien. De weersvoorspelling wordt getoond via symbolen. Het is mogelijk de hpoogte boven zeeniveau in te stellen, voor accurate meting en voorspelling in hoger gelegen gebied.

 

De barometer kan los staan, of in combinatie met andere onderdelen als weerstation worden gemonteerd op de apart te bestellen standaard. Als u meerdere onderdelen van het weerstation wilt bestellen en deze samen op het standaard wilt plaatsen, moet u voor het tweede (en elk volgende onderdeel) een apart te bestellen opzetplaatje bestellen. Deze opzetplaatjes kunnen daarnaast ook dienst doen als muurbevestiging.

 

Technische gegevens:

Lengte 2,2 cm

Breedte 14 cm

Hoogte 6,2 cm

 

NB: Dit product wordt geleverd exclusief batterijen

 

NB: Dit artikel gaat bij ons uit collectie. Het is niet mogelijk méér te bestellen dan het aantal dat "in de winkel beschikbaar is". Dit staat aangegeven naast de productafbeelding.

 

Over Jacob Jensen: 

In 1958 startte de Deense industrieel designer Jacob Jensen in zijn studio met het ontwerpen van verschillende producten. Minimalistisch en elegant met een perfecte balans tussen vorm en functie, dat is de visie van Jacob Jensen. In de loop der jaren heeft de ontwerper zich gevestigd als erkend designer en heeft met zijn producten verschillende prijzen gewonnen.De ontwerpen van Jacob Jensen kenmerken zich door eenvoud, met oog voor detail en stijlvol design.

124264-0
2 Items
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking