Jura Koffievolautomaat S8 EA Moonlight Silver
Jura Koffievolautomaat S8 EA Moonlight Silver
Jura Koffievolautomaat S8 EA Moonlight Silver
Jura Koffievolautomaat S8 EA Moonlight Silver
Jura Koffievolautomaat S8 EA Moonlight Silver
Jura Koffievolautomaat S8 EA Moonlight Silver
Jura Koffievolautomaat S8 EA Moonlight Silver
Jura Koffievolautomaat S8 EA Moonlight Silver
Jura Koffievolautomaat S8 EA Moonlight Silver
Jura Koffievolautomaat S8 EA Moonlight Silver

Jura Koffievolautomaat S8 EA Moonlight Silver

Een vraag of advies nodig? Bel of chat via de bubbel onderaan de pagina, we staan voor je klaar! De perfecte koffie proef je bij ons in de winkel!

Laatste items in voorraad
€ 1.599,00
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Jura Koffievolautomaat S8 Moonlight Silver

 

De stijlvolle S-serie in helder, harmonisch design straalt in alle opzichten kwaliteit en precisie uit. Deze verenigt het beste uit de compacte klasse met elementen uit het premiumsegment. De indrukwekkende diversiteit aan specialiteiten en het meesterlijke koffieresultaat overtuigen zelfs veeleisende fijnproevers. Het bedieningsconcept voldoet aan alle eisen op het gebied van eenvoud en intelligentie.

 

Volautomatische koffie en cappuccino machine

4,3'' TFT- Touchscreen kleurendisplay

Maar liefst 15 specialiteiten

Instelbare koffiesterkte

Programeerbare heetwater temperatuur

Altijd vers gemalen en vers gezet

Zwitserse topkwaliteit

Perfecte smaak

Slim in ieder detail. Koffie zetten, reinigen, ontkalken: allemaal automatisch

Meertraps Aroma-G3 molen

Melkschuimhoeveelheid programeerbaar

Indiviueel programmeerbare recepten, van espresso en koffie tot Latte Macchiato of thee

In hoogte verstelbare koffieuitloop, voldoende ruimte voor Latte Macchiato glazen

Een eye-catcher in iedere keuken

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

Het complete spectrum aan specialiteiten van espresso tot latte macchiato wordt met de stijlvolle S8 in excellente kwaliteit bereid. 15 specialiteiten stromen na aanraking van het touchscreen-kleurendisplay in het kopje. Dat is te danken aan talrijke topinnovaties. De AromaG3-molen maalt de koffiebonen nog preciezer, twee keer zo snel en dat met volledig behoud van het aroma. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en garandeert ook bij espresso en ristretto een rijk bouquet aan aroma’s. Dankzij de technologie voor microschuim lukken met melk en melkschuim bekroonde trendspecialiteiten in perfectie.

 

De Jura S8 kan allerlei koffiedranken zetten, geheel automatisch. Ristretto, espresso en koffie kun je ook per twee zetten, dranken met melk zoals cappuccino, espresso macchiato, latte macchiato en flat white kun je per stuk zetten. Al deze dranken zet je met één druk op de knop.

 

De bediening is overzichtelijk en comfortabel via het in de koffie-volautomaat geïntegreerde 4,3″ grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie. Een lichte aanraking van het scherm met de vingertopjes volstaat om meteen de favoriete specialiteit in het kopje te doen stromen. De innovatieve bedieningsfilosofie via het imposante scherm overtuigt onmiddellijk dankzij de heldere begrijpelijkheid en sluit geheel aan bij de moderne tijdgeest. Grafische voorstellingen en animaties als leidraad maken de navigatie absoluut zelfverklarend en tonen alle stappen van de bereiding. Deze brengt u via de kortste weg naar het gewenste doel. Individuele voorkeuren kunnen in slechts enkele stappen worden geprogrammeerd. Een nieuwe naam geven, verplaatsen, kopiëren, verdubbelen – met de S8 is dat in een oogwenk gebeurd. De bediening kan desgewenst comfortabel via de altijd actuele, gratis JURA Coffee App worden bestuurd.

 

Designers zijn het erover eens: de duidelijke, symmetrische vormen en harmonieuze lijnen van de S8 geven deze al op het eerste gezicht een elegante esthetiek en een presente stilistiek. Hoogwaardige materialen en veel liefde voor details vormen een alomvattend design dat harmonie en rust uitstraalt. De hoogwaardigheid komt bij uitstek tot uiting in de afdekking van het bonenreservoir van handgepolijst spuitgietzink. Details en doordacht geplaatste accenten maken de S8 uniek en geven een uitstraling die het hart van elke designliefhebber sneller doet kloppen.

 

De Jura heeft een aantal reinigingsprogramma's waarmee u de machine eenvoudig reinigt. Reinig de restwater- en residubak met warm water en afwasmiddel. Reinig de Jura met een vochtige doek.

 

Check ook het tabje "Kenmerken"

 

Wil je zelf ervaren hoe het is om met een Jura een heerlijke koffie te maken? De Jura S8 staat in de winkel altijd klaar om te testen.

 

In de doos:

• Jura S8 Moonlight Silver

• Waterfilter

• Reinigingsmiddelen

• Handleiding

 

In de winkel krijg je extra:

Instellen en kwaliteitscontrole van de machine

Uitleg, instructie en tips

Afgevuld bonenreservoir met onze lekkerste koffie

Flacon Durgol speciaalontkalker

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

Ons advies: Wel of geen waterfilter gebruiken?

Wij adviseren het gebruik van een waterfilter voor een betere koffiekwaliteit en levensduur van de koffievolautomaat. Het waterfilter zuivert het water met een fijnfilter en haalt kalk uit het leidingwater. Er zijn duidelijke voordelen in het gebruik van een waterfilter. De machine blijft in betere conditie, kalk komt niet in de machine. De waterkwaliteit verbetert voor de koffie. Je hoeft minder vaak het ontkalkingsprogramma van de machine te doorlopen, gemiddeld 1x per jaar. Je wisselt het filter iedere 2 maanden of als er 50 liter door de machine verbruikt is.

Het gebruik van waterfilters is een keuze. Zonder waterfilter is er meer kalkafzetting in de machine en moet de ontkalkingprogramma vaker worden uitgevoerd tot zo'n 6x per jaar (in vergelijking tot ongeveer 1x jaar met filters), vergeet bij het overschakelen niet om het gebruiken van een waterfilter te programmeren in de machine.

 

Levering:

De Jura S8 Moonlight Silver wordt alleen geleverd vanuit onze winkel in Terneuzen. Dit omdat we je de beste service willen geven, de machine gebruiksklaar voor je maken en we graag samen met jou de vele mogelijkheden van deze machine doorlopen. Neem contact op voor een afspraak dan zorgen wij ervoor dat de machine klaarstaat.


Technische gegevens:

• Behuizing: Moonlight Silver

• Inhoud bonenreservoir: 280 gram

• Afneembare watertank, inhoud: 1,9 l

• Spanning: 230 V

• Vermogen: 1450 W

• Afmetingen (H x B x D): 34,8 x 28 x 44,4 cm

• Gewicht: 10,0 kg 

• 25 maanden garantie

312434-0

7610917153824

1 Item

Professional Aroma Grinder

12,2 %* meer aroma en gelijkblijvend hoge kwaliteit van de gemalen koffie gedurende de gehele levensduur zijn kenmerkend voor de professionele aroma-molen. De geperfectioneerde molengeometrie bereikt de optimale maalcurve. Dat wil zeggen: een hoger aandeel fijne deeltjes in de gemalen koffie garandeert een ideale smaakontplooiing.

*Professional Aroma Grinder vergeleken met traditionele molens

Tal van ultieme genotsmomenten

Het complete spectrum aan specialiteiten van espresso tot latte macchiato wordt met de stijlvolle S8 in excellente kwaliteit bereid. 15 specialiteiten stromen na aanraking van het touchscreen-kleurendisplay in het kopje. Dat is te danken aan talrijke topinnovaties. De Professional Aroma Grinder maalt de koffiebonen nog preciezer, twee keer zo snel en dat met volledig behoud van het aroma. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en garandeert ook bij espresso en ristretto een rijk bouquet aan aroma’s. Dankzij de technologie voor microschuim lukken met melk en melkschuim bekroonde trendspecialiteiten in perfectie.

Bedieningscomfort geeft onze tijdgeest een nieuwe wending

De bediening is overzichtelijk en comfortabel via het in de koffie-volautomaat geïntegreerde 4,3" grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie. Een lichte aanraking van het scherm met de vingertopjes volstaat om meteen de favoriete specialiteit in het kopje te doen stromen. De innovatieve bedieningsfilosofie via het imposante scherm overtuigt onmiddellijk dankzij de heldere begrijpelijkheid en sluit geheel aan bij de moderne tijdgeest. Grafische voorstellingen en animaties als leidraad maken de navigatie absoluut zelfverklarend en tonen alle stappen van de bereiding. Deze brengt u via de kortste weg naar het gewenste doel. Individuele voorkeuren kunnen in slechts enkele stappen worden geprogrammeerd. Een nieuwe naam geven, verplaatsen, kopiëren, verdubbelen – met de S8 is dat in een oogwenk gebeurd.

Tot melkschuim geanimeerd

Precisie en kwaliteit tot in het detail: daarvoor staat het karakteristieke design van JURA. De nieuwe Profi-uitloop voor microschuim van de S8 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en is een toonbeeld van de beste look en feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melk en melkschuim tovert hij latte macchiato & Co. steeds in de beste microschuimkwaliteit. Grafische voorstellingen en moderne animaties op het display maken de bediening eenvoudiger dan ooit tevoren.

Product toegevoegd aan vergelijking