Byversloot Sauteuse Antikleef 20x6 cm
Byversloot Sauteuse Antikleef 20x6 cm
Byversloot Sauteuse Antikleef 20x6 cm
Byversloot Sauteuse Antikleef 20x6 cm
Byversloot Sauteuse Antikleef 20x6 cm
Byversloot Sauteuse Antikleef 20x6 cm
Byversloot Sauteuse Antikleef 20x6 cm
Byversloot Sauteuse Antikleef 20x6 cm

Byversloot Sauteuse Antikleef 20x6 cm

VERSLOOT-VERSLOOT
Handgemaakt in EU. PFOA-vrij
Laatste items in voorraad
€ 89,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Byversloot Sauteuse Antikleef 20x6 cm

 

Gemaakt in Europa van handgegoten aluminium

De pan is opgebouwd uit wel 7 lagen

Laag energieverbruik

Perfecte warmteverdeling

PFOA- vrij

Voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

Ovenvast

Zware kwaliteit, duurzame keuze

 

Antikleef pannen zijn uitermate geschikt om behoedzaam te bakken en te braden. (voor hard bakken of dichtschroeien van vlees gebruik je een stalen of gietijzeren pan) Ze zijn perfect voor gerechten die neigen tot aankleven, zoals vis, aardappelen, eiergerechten en gepaneerde levensmiddelen.

 

De pannen van ons eigen merk Byversloot zijn bewust gemaakt in Europa van handgegoten aluminium. Ze hebben een bodem van wel 9-10 mm dik, dit garandeert een hoge warmtecapaciteit, laag energieverbruik en een perfecte warmteverdeling. Ook zal de bodem absoluut niet vervormen, krom trekken of bol gaan staan. Hier zijn wij zo zeker van dat we hier 10 jaar garantie op geven.

 

De pan is opgebouwd uit wel 7 lagen:

 

• Maar liefst 3 Lotan® antikleef lagen

• Een keramische laag

• Een anti-corrosie laag

• Een titanium oxide laag (krasbestendig, betere hechting van de antikleef lagen)

• Gietaluminium body

 

Het Lotan® coatingsproces is vrij van PFOA. Hierdoor kun je de heerlijkste gerechten bereiden met deze pan, zonder bang te hoeven zijn dat je giftige stoffen binnen krijgt als je wilt genieten van je net bereidde gerecht. De uitstekende antikleefwerking bespaart veel tijd, energie en water bij het reinigen van de pan.

Onze hoogwaardige kunststof grepen zijn tot 240 graden celsius ovenvast. Andere voordelen van deze pan zijn de vlambeschermer om de steel en de grotere benutbare ruimte in de pan in vergelijking met andere koekenpannen. Minder ruimte nodig op het fornuis, meer ruimte in de pan!

 

Onderhoud: Wij adviseren de pan handmatig te reinigen, met warm water, vloeibaar afwasmiddel en een zachte spons. Reiniging in de afwasmachine is geen ramp, maar voor een langere levensduur toch af te raden. Als je toch de pan in de afwasmachine wilt reinigen wrijf dan de pan eerst dun in met enkele druppels olie voor je deze weer gebruikt. Gebruik altijd kunststof, siliconen of houten keukengerei in de pan om krassen te voorkomen. (Een incidentele kras is niet erg en zal dankzij de titanium versterkingslaag de antikleef eigenschappen van de pan niet nadelig beinvloeden.)

 

Technische gegevens:

Materiaal: Handgegoten aluminium

Afmeting: Ø 20 cm, 6 cm hoog

Garantie op vormvastheid: 120 maanden

Garantie algemeen: 24 maanden

 

Inclusief:

Gratis whitepaper over gezond gebruik van oliën en vetten, waardoor ook de pan véél langer mee gaat, en gebruiksaanwijzing met tips voor een lange levensduur. Bij regelmatig -correct- gebruik gaan de Byversloot antikleef pannen gemiddeld 5 tot 10 jaar probleemloos mee.

258471-0

1000000024944

2 Items
Product toegevoegd aan vergelijking