G80 Santokumes kuiltjes 18 cm

G80 Santokumes kuiltjes 18 cm

GLOBAL
Op voorraad, verzendklaar
€ 119,50
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Global G80 Santokumes 18cm met kuiltjes

 

G80 Santokumes 18cm, zandgevuld voor optimale balans

Met kuiltjes in het snijvlak tegen aanklevende ingrediënten

Cromova-staal

Hardheid 56-58 Rockwell

Made in Japan

 

Sinds 1985 maakt Yoshikin de Japanse Global (koks)messen uit hoogwaardig Cromova staal. Dit staal is sterk, roestvrij en hard. Prachtige vormgeving met de typische antislip profiel handgreep. Meerdere malen geprezen als "Beste mes". De heften van Global messen worden met zand afgevuld voor een optimale balans.

 

G80 Santokumes 18 cm met kuiltjes

Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van Sushi en Sashimi - ook ideaal voor al het fijne snijwerk in de keuken. Met kuiltjes. De kuiltjes in het lemmet zorgen ervoor dat dunne plakken niet aan het blad blijven kleven.

 

Tip 1! Schoonmaken. Wij adviseren koksmessen met de hand af te wassen met een mild afwasmiddel. Grondig afspoelen en droog opbergen. Doe je goede koksmessen nooit in de afwasmachine. De messen zullen er bot van worden en in het ergste geval het staal van het mes aantasten.

 

Tip 2! Opbergen. Vanzelfsprekend moet je scherpe keukenmessen veilig opbergen en buiten bereik van kleine kinderen houden. Maar het opbergen is ook belangrijk voor de messen zelf. Een mes dat los in de keukenlade ligt zal snel bot worden door beweging en kan de lade en de inhoud beschadigen. Daarnaast is het ook gevaarlijk. Wij adviseren daarom gebruik te maken van een passend messenblok, lade-inzet, messenmagneet. Of een messenfoudraal als je de messen regelmatig meeneemt.

 

Technische gegevens:

• Materiaal: cromova staal

• Lengte: 18 cm

• Made in Japan

254776-0
2 Items
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking