Global G11 Yanagi Sashimi mes 25 cm
Global G11 Yanagi Sashimi mes 25 cm
Global G11 Yanagi Sashimi mes 25 cm
Global G11 Yanagi Sashimi mes 25 cm

Global G11 Yanagi Sashimi mes 25 cm

GLOBAL

Rechtshandig, eenzijdig geslepen

Levertijd 2-7 werkdagen
€ 147,50
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Global G11 Yanagi Sashimi mes 25 cm

 

G11 Yanagi Sashimi mes 25cm, zandgevuld voor optimale balans

Hol en eenzijdig geslepen, rechtshandig

Cromova-staal

Hardheid 56-58 Rockwell

Made in Japan

 

Sinds 1985 maakt Yoshikin de Japanse Global (koks)messen uit hoogwaardig Cromova staal. Dit staal is sterk, roestvrij en hard. Prachtige vormgeving met de typische antislip kuiltjes handgreep. Meerdere malen geprezen als "Beste mes". De heften van Global messen worden met zand afgevuld voor een optimale balans.

 

Global G11 Yanagi Sashimi mes 25 cm

Uiteraard biedt Global een aantal verschillende sashimimessen, sashimi is immers één van de bekendste Japanse lekkernijen. Een sashimimes is altijd zo lang mogelijk om in een enkele lange snelle haal een prachtig glad plakje zonder kerven te produceren. Door de lengte en het smalle lemmet is dit mes ook zeer geschikt als een gewoon vleesmes. De G11 is zelfs hol aan de de achterzijde van het lemmet, hierdoor is er een laagje lucht zodat de ingrediënten minder kleven.

 

Tip 1! Schoonmaken. Wij adviseren koksmessen met de hand af te wassen met een mild afwasmiddel. Grondig afspoelen en droog opbergen. Doe je goede koksmessen nooit in de afwasmachine. De messen zullen er bot van worden en in het ergste geval het staal van het mes aantasten.

 

Tip 2! Opbergen. Vanzelfsprekend moet je scherpe keukenmessen veilig opbergen en buiten bereik van kleine kinderen houden. Maar het opbergen is ook belangrijk voor de messen zelf. Een mes dat los in de keukenlade ligt zal snel bot worden door beweging en kan de lade en de inhoud beschadigen. Daarnaast is het ook gevaarlijk. Wij adviseren daarom gebruik te maken van een passend messenblok, lade-inzet, messenmagneet. Of een messenfoudraal als je de messen regelmatig meeneemt.

 

Technische gegevens:

• Materiaal: cromova staal

• Lengte: 20 cm

• Made in Japan

15198-0

2015001289000

Product toegevoegd aan vergelijking