Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Vent d'Océan
Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Vent d'Océan
Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Vent d'Océan
Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Vent d'Océan

Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Vent d'Océan

MAISON BERGER
Voor 12 weken heerlijke geur
In bestelling, binnenkort weer leverbaar
€ 7,95
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Vent d'Océan

 

De kwalitatieve metalen houder is beschikbaar in 3 verschillende stijlvolle designs die elk een andere "geurfamilie" vertegenwoordigen. Navulbaar met 12 verschillende geuren d.m.v. losse navullingen in set van 2 stuks. 1 Navulpastille verspreidt 4 tot 6 weken een heerlijke geur. De houder is verstelbaar en wordt simpelweg op het ventilatierooster gestoken. Direct passend voor alle voertuigen met ventilatieroosters in het dashboard.

 

Beschrijving :Alles begint met zeegeuren, als een lichte bries met de geur van zeezout. De hartnoot is vervolgens een zoete, complexe compositie. De frisheid van een roos, de bedwelmende geur van jasmijn en het subtiele accent van lelietje-van-dalen. Tot slot zorgt witte muskus voor een discrete sensualiteit, die versterkt wordt door de aanwezigheid van amber en exotisch hout. Deze doos toont de Franse knowhow en kwaliteit. De 2 navullingen Vent d’Océan doen hun werk efficiënt in uw auto diffusor Bestellers, een klein modern, rond voorwerp met een honingraatmotief en een blinkende chroomkleur. Met dit procedé is de verspreiding gelijkmatig en subtiel. En het parfum werd speciaal uitgedacht voor deze verspreidingswijze en ontwikkeld door de beste meester-parfumeurs van Grasse. De adviezen van de Meester-Parfumeur Als u van frisse parfums als Vent d’Océan houdt, kunt u ook voor de natuurlijke, sprankelende navulling Zeste de Verveine kiezen. Maar als u andere parfumfamilies wilt ontdekken, vergeet dan niet dat de diffusor Bestsellers ook met 6 andere navullingen gebruikt kan worden: u kunt zo om de beurt voor fleurige, oosterse, pure of gourmand geuren kiezen! De verspreidingstijd van een keramische navulling is ca. 4 weken. De diffusor moet op het luchtrooster van uw auto vastgeklikt worden. Voor een nog intensere geur hoeft u alleen maar uw airco aan te zetten.

 

In de doos:

• 2x Pastille navulling voor Maison Berger autohouder

• Goed voor 2x 4 tot 6 weken gebruik

289323-0
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking