Maison Berger Autoparfum Startset Anti-Tobacco
Maison Berger Autoparfum Startset Anti-Tobacco
Maison Berger Autoparfum Startset Anti-Tobacco
Maison Berger Autoparfum Startset Anti-Tobacco

Maison Berger Autoparfum Startset Anti-Tobacco

MAISON BERGER
Tot 6 weken heerlijke geur, navulbaar
Op voorraad, verzendklaar
€ 16,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Maison Berger Autoparfum Startset Anti-Tobacco

 

De kwalitatieve metalen houder is beschikbaar in 3 verschillende stijlvolle designs die elk een andere "geurfamilie" vertegenwoordigen. Navulbaar met 12 verschillende geuren d.m.v. losse navullingen in set van 2 stuks. 1 Navulpastille verspreidt 4 tot 6 weken een heerlijke geur. De houder is verstelbaar en wordt simpelweg op het ventilatierooster gestoken. Direct passend voor alle voertuigen met ventilatieroosters in het dashboard.

 

Met deze doos met Auto diffusor Fonctionnel Tegen Nare Tabaksgeuren stelt Maison Berger Paris zijn knowhow als parfumeur en zijn gevoel

voor estheticisme in dienst van uw comfort in de auto. Het sobere design en de antracietgrijze kleur maken dat de diffusor zich in ieder interieur thuis voelt.

 

Het houtachtige parfum, een frisse melange van cederhout, dennenhout en amber, geeft uw inzittendencompartiment een frisse geur, terwijl een gepatenteerde molecule als bij toverslag de door de tabak achtergelaten nare geuren neutraliseert.

 

Het assortiment tegen nare geuren van Maison Berger Paris vormt de perfecte combinatie van techniciteit en estheticisme. Niets werd aan het toeval overgelaten. Met de in alle richtingen te draaien klem kan het voorwerp eenvoudig op de luchtroosters vastgeklikt worden. Het navulbare hart van geparfumeerd keramiek zorgt dat u tot in het oneindige kunt parfumeren. Het parfum werd speciaal uitgedacht voor deze verspreidingswijze door de meester-parfumeurs van Grasse. De elegante geuren worden op een gelijkmatige, subtiele wijze verspreid. De unieke technische beheersing maakte de uitwerking mogelijk van een gepatenteerd procedé dat specifieke geuren neutraliseert.

 

De adviezen van de Meester-Parfumeur Tabak is niet de enige nare geur die Maison Berger Paris weet te neutraliseren. Deze Auto diffusor Fonctionnel bestaat ook als duo met een keramische navulling Tegen Dierengeuren, die niet alleen ongelooflijk efficiënt is, maar ook een aangenaam fruitig en fleurig parfum verspreidt.

 

De verspreidingstijd van een keramische navulling is ca. 4 weken. De diffusor moet op het luchtrooster van uw auto vastgeklikt worden. Voor een nog intensere geur hoeft u alleen maar uw ventilatie aan te zetten.

 

In de doos:

• 1x Maison Berger auto parfumverspreider metaal met magneetsluiting

• 1x Pastille vulling goed voor 4 tot 6 weken heerlijke geur

• Navullingen in diverse geuren zijn los verkrijgbaar

289315-0
3 Items
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking