Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Etoile d'Orient
Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Etoile d'Orient
Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Etoile d'Orient
Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Etoile d'Orient

Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Etoile d'Orient

Voor 12 weken heerlijke geur
Op voorraad, verzendklaar
€ 8,95
Incl. btw Levertijd 1-2 werkdagen
  • 100% Veilig betalen, online of in de winkel 100% Veilig betalen, online of in de winkel
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE, zelf afhalen of laten bezorgen
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

 

Maison Berger Autoparfum Navulling 2x Etoile d'Orient

 

De kwalitatieve metalen houder is beschikbaar in 3 verschillende stijlvolle designs die elk een andere "geurfamilie" vertegenwoordigen. Navulbaar met 12 verschillende geuren d.m.v. losse navullingen in set van 2 stuks. 1 Navulpastille verspreidt 4 tot 6 weken een heerlijke geur. De houder is verstelbaar en wordt simpelweg op het ventilatierooster gestoken. Direct passend voor alle voertuigen met ventilatieroosters in het dashboard.

 

Beschrijving : Enkele geursporen ontsnappen uit een klein, onopvallend voorwerp. En meteen is daar het Oosten, sensueel en omhullend. Om te beginnen is er de geur van bergamot, die een citrusachtige, sprankelende rit belooft. Een heerlijk fruitige hartnoot – boeket van rode vruchten en perzik – voor de nodige tederheid. En de basisnoot is absoluut gourmand, met lieflijke noten van vanille, patchoeli en het poederige accent van amber. Deze doos nodigt uit tot reizen. Zij toont eveneens de Franse knowhow en kwaliteit. De 2 keramische navullingen Étoile d’Orient vullen op efficiënte wijze uw auto diffusor Bestellers met zijn trendy look, honingraatmotief en blinkende chroomkleur. Het door Maison Berger Paris ontwikkelde procedé zorgt voor een gelijkmatige, subtiele verspreiding. Het parfum werd speciaal uitgedacht voor deze verspreidingswijze en ontwikkeld door de beste meester-parfumeurs van Grasse. De adviezen van de Meester-Parfumeur Als u van oosterse geuren houdt en weg bent van Étoile d’Orient, dan zult u zeker ook gecharmeerd zijn van de navulling Pétillance Exquise. Elegant, een tikkeltje uitbundig en heerlijk gourmand. Verder kunt u natuurlijk ook kennis maken met de andere parfumfamilies die geschikt zijn voor de diffusor Bestsellers: fleurig, fris, puur of gourmand! De verspreidingstijd van een keramische navulling is ca. 4 weken. De diffusor moet op het luchtrooster van uw auto vastgeklikt worden. Voor een nog intensere geur hoeft u alleen maar uw airco aan te zetten.

 

In de doos:

• 2x Pastille navulling voor Maison Berger autohouder

• Goed voor 2x 4 tot 6 weken gebruik

289328-0

3127290064202

5 Items
Product toegevoegd aan vergelijking