Jura Koffievolautomaat ENA 8 Touch Massive Aluminium
Jura Koffievolautomaat ENA 8 Touch Massive Aluminium
Jura Koffievolautomaat ENA 8 Touch Massive Aluminium
Jura Koffievolautomaat ENA 8 Touch Massive Aluminium
Jura Koffievolautomaat ENA 8 Touch Massive Aluminium
Jura Koffievolautomaat ENA 8 Touch Massive Aluminium
Jura Koffievolautomaat ENA 8 Touch Massive Aluminium
Jura Koffievolautomaat ENA 8 Touch Massive Aluminium

Jura Koffievolautomaat ENA 8 Touch Massive Aluminium

JURA
Zwitserse topkwaliteit
Levertijd 1-3 werkdagen
€ 1.499,00
Incl. btw
  • 100% Veilig betalen 100% Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE Gratis verzending vanaf €50 naar NL, BE en DE
  • 30 Dagen bedenktijd 30 Dagen bedenktijd

Jura Koffievolautomaat ENA 8 Touch Massive Aluminium

 

De nieuwe, compacte, stijlvolle eenkopsvolautomaat presenteert zich met zeer eenvoudige touchscreen-bediening en kunstmatige intelligentie: de wensen van de koffieliefhebbers worden door het display letterlijk van de vingertoppen afgelezen. Bovendien worden met een algoritme de persoonlijke voorkeuren herkend en wordt het startscherm automatisch daaraan aangepast.

 

De eerste volautomaat-behuizing ter wereld van massief, 3 millimeter dik aluminium vormt het omhulsel van de ENA 8 Signature Line. .

 

Volautomatische koffiemachine

TFT-touchscreen met kunstmatige intelligentie

12 Koffiespecialiteiten

Instelbare koffiesterkte

One-touch functie

Programeerbare heetwater temperatuur

Altijd vers gemalen en vers gezet

Zwitserse topkwaliteit

Perfecte smaak

Slim in ieder detail. Koffie zetten, reinigen, ontkalken: allemaal automatisch

Meertraps Aroma-G3 molen

In hoogte verstelbare koffieuitloop

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

In 2008 lanceerde Jura de Signature Line: machines met een handgemaakte behuizing van bijzondere materialen. Verschillende materialen passeerden de revue. Nu is een van de Jura ENA 8 machines uitgevoerd in Massive Aluminium: met de hand bewerkte aluminium panelen die de hele Jura ENA 8 beslaan. Die panelen zijn gebogen en gevouwen. Het aluminium is geanodiseerd en geborsteld (mat) afgewerkt. Door het borstelen ontstaan ook minuscule highlights. Het geheel ziet er stoer uit.

 

Speciaal bij de ENA 8 Massive Aluminium is ook het waterreservoir, met de mooie vormen lijkt het net een kristallen waterkaraf.

 

In de Jura ENA 8 Massive Aluminium zit standaard de JURA Smart Connect adapter waarmee je de machine kunt instellen en bedienen via smartphone of tablet. Dit werkt via Bluetooth en kan op een afstand van enkele meters. Zo kan je via de app makkelijker instellingen maken en opslaan dan je op de machine doet. Je kan er uiteraard ook producten mee laten bereiden.

De ENA 8 is een 1-kops volautomaat. Dus alle producten komen per kopje uit het toestel.

 

Net zo eenvoudig als de bereiding van verleidelijke koffiespecialiteiten is het onderhoud van de moderne volautomaat. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s zorgen voor onberispelijke hygiëne met één druk op de knop. Geheel nieuw: met één enkele handgreep kan de vaatwasserbestendige melkuitloop worden verwisseld. Totale hygiëne en een te allen tijde perfect melkschuimresultaat zijn gegarandeerd. 

 

De Jura heeft een aantal reinigingsprogramma's waarmee u de machine eenvoudig reinigt. Reinig de restwater- en residubak met warm water en afwasmiddel. Reinig de Jura met een vochtige doek.

 

Check ook het tabje "Kenmerken"

 

Wil je zelf ervaren hoe het is om met een Jura een heerlijke koffie te maken? De Jura S8 staat in de winkel altijd klaar om te testen. Neem gerust een bekertje melk mee, dan maken we samen meteen een heerlijke cappuccino.

 

In de doos:

• Jura ENA 8 Touch Signature Line Massive Aluminium

• Waterfilter

• Reinigingsmiddelen

• Handleiding

 

In de winkel krijg je extra:

Instellen en kwaliteitscontrole van de machine

Uitleg, instructie en tips

Afgevuld bonenreservoir met onze lekkerste koffie

Flacon Durgol speciaalontkalker

Gratis leenmachineservice bij aankoop in de winkel, voor servicebeurt of reparatie

 

Ons advies: Wel of geen waterfilter gebruiken?

Wij adviseren het gebruik van een waterfilter voor een betere koffiekwaliteit en levensduur van de koffievolautomaat. Het waterfilter zuivert het water met een fijnfilter en haalt kalk uit het leidingwater. Er zijn duidelijke voordelen in het gebruik van een waterfilter. De machine blijft in betere conditie, kalk komt niet in de machine. De waterkwaliteit verbetert voor de koffie. Je hoeft minder vaak het ontkalkingsprogramma van de machine te doorlopen, gemiddeld 1x per jaar. Je wisselt het filter iedere 2 maanden of als er 50 liter door de machine verbruikt is.

Het gebruik van waterfilters is een keuze. Zonder waterfilter is er meer kalkafzetting in de machine en moet de ontkalkingprogramma vaker worden uitgevoerd tot zo'n 6x per jaar (in vergelijking tot ongeveer 1x jaar met filters), vergeet bij het overschakelen niet om het gebruiken van een waterfilter te programmeren in de machine.

 

Tip!

Bewaar de doos van de koffievolautomaat. Indien de machine naar de servicedienst opgestuurd moet worden, is het wel zo veilig om dat in de originele (piepschuim) verpakking te doen.

 

Levering:

De Jura ENA 8 Touch Signature Line Massive Aluminium wordt alleen geleverd vanuit onze winkel in Terneuzen. Dit omdat we je de beste service willen geven, de machine gebruiksklaar voor je maken en we graag samen met jou de vele mogelijkheden van deze machine doorlopen. Neem contact op voor een afspraak dan zorgen wij ervoor dat de machine klaarstaat.


Technische gegevens:

• Behuizing: Massive Aluminium

• Inhoud bonenreservoir: 125 gram

• Afneembare watertank, inhoud: 1,1 l

• Spanning: 230 V

• Vermogen: 1450 W

• Afmetingen (H x B x D): 32,3 x 27,1 x 44,5 cm

• Gewicht: 9,4 kg 

• 25 maanden garantie

303163-0
Nog geen reviews, we zijn benieuwd naar je mening! log eerst in om een review aan te kunnen maken SVP. --->
Product toegevoegd aan vergelijking